Followers

Saturday, July 2, 2011

Hari Ini Hari Sabtu


Hmm.. fyi, i stored all my flosses just like that. Haha! 

Separate the stitch panel into 3 again. Actually penah jaet dah gambo ni. ulang lg skali. hm.. dia ade lg 1 pattern gamba itik. tu projek lain pulak. Itik tu mak yg tak sabar2 suh siap kan utk dia.Byk sgt pojek ni. ade gak pojek yg tak siap2 sampai skg n ntah mane pegi. nak atur kale benang pon dah pening. haha.. 
Ok girls.. have a nice weekend..

Erm.. smlm tgk cite Transformers 3 kat sunway pyramid. best giler tau tak!? hehe :P

12 comments:

Yati said...

Banyak projek ya, Balkis? Takpe, buat satu persatu. happy stitching!
Kak Yati tak tengok lagi Transformers. Dah bertahun tak tengok wayang. Tunggu keluar CD je la. :)

BalkisMR said...

ha ah mmg elok pon tengok cd. sbb kat wyg, kdg2 subtitle dia tak clear sgt. lg2 awal2 dia ade ckp byk. pastu nak phm BI lg. terkompius. hehe

lillyblanc said...

Bonjour Balkis,
Je suis émerveillée par ton travail. Je voudrais t'envoyer un magazine français de broderie mais je ne trouve pas ton adresse mail.
Contacte-moi s'il te plait
lillyblanc.canalblog.com

Hello Balkis
Saya kagum dengan kerja anda. Saya akan menghantar kepada anda sulaman majalah Perancis tetapi saya tidak dapat mencari alamat email anda.
Sila hubungi saya!
lillyblanc.canalblog.com

Hello Balkis
I am amazed by your work. I would send you a French magazine embroidery but I can not find your email address.
Contact me please!
lillyblanc.canalblog.com

BalkisMR said...

Hi lilly :) thanks a lot :)
i already left a message to you.

linda said...

sis, semua kerja nampak kemas..jeles akak tgk.

second, akak pun tgk transformers kat pyramid hari sabtu tapi beli tiketnye jumaat - a day before.he..hee

BalkisMR said...

ehe tq kak linda. eleh akak pun jahit kemas je kite tgk... hehe :P

syok kan cite transfomers tu. tapi kite nasib tak elok terduduk kat blkg org busuk. selit tisu kat tudung wat tutup idong. haha!

cookiesfrenzy said...

thanks balkis..lately ni dah malas nak buat and tetiba my sister bagi cross stitch kit pulak :(( adeihhh

psl transformers tu, sakit pinggang akak dibuatnye ( dah tua kot)layan cik abg and ngan anak sorang ni..ni pun abg pakse :) akak pun paksa dia tgk smurf hujung bulan ni..hee..hee..

BalkisMR said...

hai kak. ha tu dah dpt kit baru, ape lg...stat la pojek baru tu hehe.

trasfomer tu lame sgt cite dia. awal2 mmg rs mcm 'ape bende pakcik2 ni berbual byk2?' smurf tu cite ape? nnti kite checkitout2... duit kene cekidot2 gak. asek pokai je skg ni :(

has'z said...

hai balkis...nice 2 noe u :)

nak tanye, kat mane balkis beli cross stitch kit ek??

thanks :)

has'z
tulipblue86@gmail.com

Cute Girl said...

akak ni mmg kreatif lah sy suka cross stitch akak,ye lah sy ni x kreatif pon mcm akak,hi3

BalkisMR said...

hai hasz. kite jrg la beli kit. kalo beli pon projek besar2 kite bli kat ebay :)

hai girl.haha thx komen :) kretif mcm ne plak tu? jahit cross stitch je, awak pon boleh jahit heheh :)

Cute Girl said...

la,rugi sy x tgk filem transformers
:( super 8 pon x tgk lagi :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...