Followers

Friday, February 26, 2010

Floral Vintage (FINISH)

Dah siap dah pon..

3 comments:

fiszah_pjo said...

dear balkish

saya baru sgt jatuh cinta ngn cross stich ni..selalu buat crochet je..nk tye awak, kat mana nak cari kain tu ye???

saya nk buat perhiasan kt rumah sy yg togel tu..hehe..satu habuuk perhiasan pun takde..hope awak sudi kongsi dengan saya

email saya ye awak
norhafiszah@gmail.com

BalkisMR said...

dah reply email awak. nnti bace k.

Anonymous said...

Salam Balqis ,

Pertama kai jumpa blog awak terus dah jatuh cinta . Saya buat gak xstitch tu tapi guna kain yg saiz besar tu ...x tau guna saiz kain yang kecil tu . Semalam sempat lagi g kedai buku nak g cari majalah crosstitch tu tp bli last month punya edisi.Nanti dapat gaji nak g beli lagi lah .
So sekarang saya dah dapat banyak idea dari blog awak terima kasih .

Awak ada address facebook x ? Boleh kite bertukar-tukar idea .

Nurul Niah JB
n_niah@yahoo.com.sg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...