Followers

Tuesday, February 9, 2010

Floral Vintage (start)


Guess wat? i'm stitching flower again!!!! I love pink damn much!

3 comments:

Yati said...

Wah, tak sabar nak tengok bila siap. Akak dah lama tak guna ram (how to spell also, benda bulat tu). Dulu masa muda selalu guna sebab buat projek kecik2. skrang dok buat besar je, dia tinggal bekas kat kain. Balkis ada tips nak hilangkan bekas tu?

BalkisMR said...

hai. tips? kite tak de la. kalo gune kain lembik (bukan DMC) je gune bulat tu. DMC dah keras, tak gune bulat la. iron pon tak ilang ke kak yati?

Yati said...

Takut sebenornya, nak iron. Nanti nak try jugak basuh, dan iron lapik satu kain. Salah sendiri jugak dulu. Patut lepas jahit, bukak bulat tu. Ni bior je sampai berbulan-bulan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...