Followers

Monday, May 30, 2011

Wedding for Dee's Friend



 
Congrats to Dee's friend wedding. With one piece of cute cupcake in the middle to make sweetness feeling...

7 comments:

nizacraft said...

yummy... so cute

Yati said...

Yang ni Balkis guna kain DMC Impression ya? Sweet... lagi-lagi ada cupcake. :)

BalkisMR said...

eh. tak la kak. kite jaet satu2 luv tu. hehe.

tak mampu lg nak main2 DMC impression :(

cookiesfrenzy said...

dik, pernah jahit tak guna kain yg mcm tompok2 awan lbh kurang rupa wall paper adik..sebab klu kat US mmg ramai pakai, kat sini belum pernah tgk...

akak pernah cuba celup dgn air teh no sugar :)) jadi but akak nak dia tompok tapi dia jadi color penuh..

BalkisMR said...

stakat ni kite tak pnah jahit kat kain bercorak2 pun.

akak guna teh? bleh warne kain eh???? ingat kan kopi je bleh.agak nye mcm ne nak wat tompok2 tu...hm..

tu pun kite tak pnah try. :)

Cute Girl said...

cantek,sy suka cross stitch akak :)

BalkisMR said...

hehe.. timekaseh. try la jahit. best tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...