Followers

Saturday, September 18, 2010

Wedding : Suhaniza





Hari ni Sue kawan SSI saye telah selamat jadi bini orang. sori aku tak dpt datang. tapi dah siap hadiah utk ko sue. nanti aku pos. tapi jahitan aku tahpape.senget2 bentuk love tu.haha. nasib la ko ye.

Tahniah Suhaniza & Saipol Amri :)
Tepuk2 tangannn

4 comments:

Yati said...

Kawan Balkis dah jadi bini orang. Balkis bila lagi? ^_^ Akak gurau je.
Kak Yati pun pernah buat dulu bentuk heart ni, car hanging. Belakang, guna heavy cotton, baru ada bentuk sikit. Next time boleh la Balkis cuba. Tapi takde bentuk pun, comel juga!

BalkisMR said...

timekaseh kak yati. leceh kan dah jahit belah dalam, pastu nak terbalik kan. tu yg jadi buruk tu.

Stitching@HLR said...

Very nice!
I like the soft colors!

BalkisMR said...

thanks gurl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...